Aktuelles

Juli 2016

von Tobias O. R. Alke

Bestrafung und Altruismus?

Jetzt als eBook erhältlich: "Bestrafung und Altruismus?"

 

Ein fragwürdiges Ordnungsprinzip und eine begriffliche Kritik

Die vorliegende Arbeit kritisiert den Begriff und das dahinterstehende Modell der altruistischen Bestrafung von Ernst Fehr und Simon Gächter, die einen kriegsbejahenden Charakter besitzt und den Grundstein für Gewalt als erster Option einer Zuwiderhandlung hervorhebt. Menschen werden hier losgelöst von ihrer Umwelt als Kooperierende oder reine Bestrafer und Bestrafte gegenübergestellt ohne jede Möglichkeit anderer Handlungsweisen, was für sich schon völlig an der Wirklichkeit vorbeigeht. Zudem werden die Konsequenzen der Bestrafung, grade am Beispiel von Kriegen völlig außer Acht gelassen. Die Arbeit hebt einen erheblichen Diskussionsbedarf über den Begriff Altruismus hervor, wenn er seinen tendenziell positiven Charakter, nicht durch monetaristisch neoliberale Weltanschauungen verlieren will.

Weiterlesen …

von Tobias O. R. Alke

Der emotionale Grundstein des Kindes

Jetzt als eBook erhältlich: "Der emotionale Grundstein des Kindes"

Pränatale Sozialisation — Biologische Umwelt — Individuelle Chronik. Eine Erweiterung des Stufenkonzepts von Jean Piaget um die Stadien Ω & α

Die vorliegende Arbeit richtet den Blick auf die Sozialisation des Kindes im Mutterleib und ihre Bedeutung für die emotionale Entwicklung des Menschen in seinem späteren Lebensverlauf. Für diesen kurzen Einstieg in die Thematik werden einschlägige Arbeiten renommierter Forscher aus unterschiedlichen Disziplinen herangezogen und ergänzt um Forschungsarbeiten aus den Bereichen der Reinkarnationsarbeit, Telepathie, Remote-Viewing durch die CIA, Epigenetik und andere Forschungsgruppen. Es hat sich herausgestellt, dass wir als Neugeborene über beeindruckende Fähigkeiten verfügen, die wir kurz nach der Geburt schnell wieder verlernen und dass einige Menschen wohl in der Lage sind auch später noch auf Teile dieser Fähigkeiten zurückzugreifen. In Folge dessen wird das Stufenkonzept von Jean Piaget, seiner senso-motorischen Stadien, um die Stadien Omega (Die individuelle Chronik der Entwicklung) und Alpha (Biologische Umwelt) erweitert, um diesen in der Wissenschaft „neuen“ Befunden Rechnung zu tragen, auch wenn diese in spirituellen Lehren und unterschiedlichsten Kulturkreisen bereits seit Jahrtausenden überliefert werden.

Weiterlesen …

von Tobias O. R. Alke

Energiapiramisok

Jetzt als eBook erhältlich: Der ungarische Pyramidenmann "Energiapiramisok"

Egy új spirituális dimenzió kezdete!

Egy nagy újdonság, Eredeti Kyborg-Energiapiramis. Az energiapiramisok csak a Kyborg – Intézetnél Flörsheim-Dalsheimban ( németországban ) kaphatók!
 
Az elsö energiapiramis 1990-ben a Kyborg-Intézet kertjében lett felállítva. Ázsiai mesterek felügyelete alatt, 14 éves Kundalini Yoga, Tantra és Zen-Meditációnak az elsajátítása után kezdtem el 1990 nyarán a " fényteremtéssel " Horusszal kapcsolatot létesíteni.
 
Biotechnikai-Egyetem hallgatójaként tanultam és egész életemben arra törekedtem, hogy a természetnek a mélyreható jelentöségét megértsem és az élet kezdetének a rejtélyét megfejtsem. Isten felismeréséhez utakat kerestem, hogy magamat meg tudjam érteni. Úgy kezelték az emberek a régi egyiptomban Horuszt, mint Istennek a fiát. Az egyiptomiaknak a kapcsolata Horuszhoz ugyan olyan volt, mint a keresztényeknek Jézushoz. Azt hiszem, hogy a mai korszakban Horuszt egy " fényteremtésnek " vagy egy " angyalnak " tekinthetjük. Horusz azt mondja, hogy ö Istent szolgálja, ugyan úgy mint az emberek is, ha a jó utat választják.
 
Az energiapiramisok egy új szellemi dimenziónak a kezdetei. Ez az én hozzájárulásom egy jobb jövöhöz itt a földünkön. Az emberek mindig is lehetöségeket és utakat kerestek, hogy Istent megértsék vagy a túlvilággal kapcsolatot tudjanak teremteni.
 
Ebböl az okból kifolyólag kerestek az emberek megszentelt helyeket, ahol templomokat építettek és vallási szertartásokat tartottak, hogy az isteni szintekhez az utat megtalálják.
 
Tehát ha az energiapiramisokat használjuk, akkor a kozmikus tudatszintel, azaza Istennel tudunk kapcsolatba lépni. Ezáltal azok az utak és lehetöségek is megnyílnak elöttünk, amik minden pozitív munkát alátámasztanak. A kiskaput mindenki fel tudja a lelkéhez ismerni egy energiapiramis segítségével. Azt utánna ki tudja az ember nyitni és a fényt be lehet engedni. Isten beszél veled, ha megtanulsz helyesen imádkozni és a piramis energiáit is helyesen használod. A piramisok Isten ajándékai.

„Minden amit anyagból valósítunk meg, az elválaszthatatlanul a saját elképzeléseinkel van összekötve. Mi magunk és pedig az úgynevezett természetbeli törvények határozzák meg utolsósorban, hogy mit csináljanak a gépek és mit ne. Tehát, ha elegendő ’mind power’ van a dologba fektetve, lehet még a ’túlvilági erőkkel’ együtt, akkor történik valami ’Paranormális’ dolog. Az energiapiramisok esetében csak azt gyanítom, hogy itt az ’enyhe energia’ fogalom használható, ahogy azt többek között az ’International Society for the Study of Subtile Energies and Energy Medicine’ felkutatta.” - Prof. Dr. Senkowsky Ernst

Az energiapiramisok működése egységes energiaelképzelésre alapul, ami az emberek tudatállapotát is magukbafoglalják. Az egyiptomi isten Hórusz mediális üzenetein keresztül lett megvalósítva. 
A mai tudásunk alapján azt mondhatjuk, hogy Hórusz egy fényjelenség, az emberiség védelmezője, aki már nagyon-nagyon rég óta az emberiség sorsát fejleszti és gondját viseli. Az egyiptomi mitológia szerint Hórusz a legnagyobb isten fia volt, az igazság védelmezője és az isteni tudás átadója. Ő volt a fáraók védőistene. A Kundalini Yoga segítségével ki tudtam a tudatállapotomat tágítani. A helyes, nyílt tudattal lehet isteni lényekkel beszélni és üzeneteket is lehet tőlük kapni. Amit én itt megkaptam üzenetként és ebben a könyvben leírok, az az emberiségnek segíteni tud, a jelenlegi krízist átvészelni, hogy egy biztosabb jövőbe szálljanak fel.
A teljes tudományos bebizonyításra is valamikor sorra kerül, ebben egészen biztos vagyok. A saját mérőeredményeink is nagyon érdekesek, de még nem tudunk mindent a nyilvánosságra hozni. Számos pálcajáró vizsgálata és megfigyelése és a pozitív reagálása sok spirituális embernek, akik az energiapiramisainkat használják sokkal fontosabb, mint bármilyen méréstechnika.

Weiterlesen …

von Tobias O. R. Alke

Jetzt als eBook erhältlich: Das rumänische AT "Bucuriile vieţii şi succes prin antrenamentul autogen şi psihocibernetică"

Program pentru antrenament cu liste de control

Din calm se naşte puterea! Antrenamentul autosugestiv poate fi învăţat de fiecare om. Antrenamentul autosugestiv şi psihocibernetica sînt metode foarte bune pentru relaxare şi concentrare, pentru copii şi adulţi. Dacă doriţi să trăiţi o viaţă plină de succes, sănătoasă şi fericită, atunci devine antrenamentul autosugestiv instruirea de bază. E potrivit pentru copii deja de la vîrsta de 6 ani şi ajută o viaţă întreagă de a păstra calm şi concentrare la fiecare problemă. Cu antrenamentul autosugestiv puteţi să deveniţi şi să rămîneţi sănătoşi pînă la andînci bătrîneţi.
Prin psihocibernetică puteţi activa propriile voastre puteri ascunse a sufletului. Învăţaţi să vă construiţi o viaţă plină de succes cu mai multe bucurii din propriile puteri. AT (antrenamentul autosugestiv) vă ajută la educaţie, învăţat şi datorită unei concentrări mai bune veţi promova cu mai mult succes examenele.
Continuarea antrenamentului se poate face cu următoarele CD – uri. Textul original al 3 CD-uri incluse în cartea în traducere română. 

Weiterlesen …

Zeitraum auswählen

Sollten Sie innerhalb der nächsten 5 Minuten nach Anmeldung keine eMail von uns erhalten haben, senden Sie uns bitte eine Nachricht an . Sie können sich auch direkt an uns wenden um sich im Newsletter anzumelden: 

Gründe für den "Nicht-Erhalt" der Bestätigungsnachricht können individuelle Einstellungen ihres eMail Providers sein. Andere Probleme die alle kleinen Anbieter wie uns betreffen werden >>HIER<<  geschildert. Wir arbeiten an einer Lösung um das letzte Problem in naher Zukunft ausschließen zu können.

If you have not received any email from us within the next 5 minutes after registration, please send us a message to . You can also contact us directly to subscribe to the newsletter:  

Reasons for not receiving the confirmation message may be individual settings of your email provider. We are working on a solution to eliminate these problems in the near future.